..:: WWE, TNA, CZW, WCW, WWF ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: WWE, TNA, CZW, WCW, WWF ::..

Amerikan güreşi ile ilgili aradığınız Herşey!

AnasayfaSaatLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Goldberg geri mi dönüyor?

2 posters
YazarMesaj
sting
Administrator
Administrator
sting

Goldberg geri mi dönüyor? Empty
MesajKonu: Goldberg geri mi dönüyor?   Goldberg geri mi dönüyor? Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 5:24 pm

Bill Goldberg Twitter'da bulunan hesabında onu takip edenlere WWE ile görüşme içinde olduğunu söyledi.Bu görüşmenin de geri dönmesi hakkında olduğunu söyledi.

Goldberg Twitter Hesabında:
"Evet.. WWE ile müzakere içindeyim,görünüşe göre Hulk Hogan ve TNA gemiyi kaçırdı.Hiç anlaşma denemeyerek taraftarlarına ayıp ettiler."

Goldberg WWE'den ayrıldı ayrılalı WWE ile arası kötüydü.Hatta sürekli sürekli güreşe dönmeyi düşünmediğini söylüyordu.Anlaşılan kalbinde olan bir değişmeyi kabullendi.

Goldberg mesajın devamında:
"Doğrusu ben dönmeyi düşünmeyi bile düşünmedim...onlar geldiler evlat,Kimse tekrar döneceğimi söylemedi ama kapı yine açıldı.

Goldberg eğer ringe yine adımını atarsa,bunun San Diego Chargers yakınında olacağını söyledi.Bir taraftar Twitter hesabına Goldberg'in pazartesi günü wwe.com'da yapılacak chat'a katılıp katılamayacağını sordu.

Goldberg mesajın devamında:
"Ayrıca.... Eğer ringe tekrar adımımı ataram, Yeni bir tag partnerim olacak.İsmi "Lights Out!!!! Shawn Merriman.....Goldberg ismim de Kevin Green olarak değişebilir." dedi

Goldberg geri mi dönüyor? Goldberg
https://worldwrestlingturkey.yetkin-forum.com
XxPedigreexX
NXT Rookie
NXT Rookie
XxPedigreexX

Goldberg geri mi dönüyor? Empty
MesajKonu: Geri: Goldberg geri mi dönüyor?   Goldberg geri mi dönüyor? Icon_minitimeC.tesi Mayıs 01, 2010 9:11 am

bende facebook da böle bişey duymuştum goldberg geilirse Hall of Famer olarak gelcekmiş bret hart gibi

Goldberg geri mi dönüyor?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» The Rock geri dönüyor